Månda igen...

Jaha då var de åter igen månda.. som vanligt så gick helgen väldigt fort.. Sov å jobbade i å för sej mesta delen av helgen men ändå. Tycker tiden bara går fortare nu.. hmm endel säjer de är ett ålderstecken.. men de tror ja inte el kan de vara så????  Har jobbat nätter freda å lörda å de gick väldigt bra må ja erkänna.. har sovit bra :).. de enda som känndes lite tungt va ju att på söndamorron så blev de ju en timme extra att jobba när vi ställde om till vintertid. men men de gick bra de också.  Såg en så kallad skräckfilm under lördanatten.. ja å Carina höll på att skratta ihjäl oss för de va så overkligt. Jättespindlar som invaderade haha.. dom hoppade omkring å åt folk.. el så är vi inte så räddlivade av oss å skrattar åt allt.. men nää de va mer humor än skräck *L*
Är sällan de går bra filmer på nätterna tyvärr.. att dom inte tänker på oss som jobbar alltså.. va e de för sätt..
har varit väldigt duktig nu för tiden faktiskt.. Har börjat göra fruktdrinkar  på morron till frukost.. :P gott!!! å väldigt nyttigt.. underbart att ha en mixer må ja säja. man här i allt man tycker om å så mixar man de å här i lite mjölk.. vips så har man en myttig å goo drink. :) Å i dessa tider så är de aldrig fel me vitaminer i massor.. Bästa upptaget har man på morron.  Gäller bara att se till så man har frukt hemma dock haha vilket e ibland lätt å glömma..
Annars då.. ja du.. den snön som föll i fredas/lördasnatt den har tyvärr försvunnit *SUCK*.. de va ju vitt, ljust å så fint. men men tydligen så va de inte tid för att de skulle få ligga kvar än.. nu e de bara disit, grått, blött å trist.. men men förhoppningsvis så e de vitt till advent å jul.. vill inte ha en grön, brug å grå jul tack... bor ju i norrland för tusan!! men e ju ba i slutet av oktober så de löser sej nog som vanligt.. :)
Nä nu e de dags å börja göra lite nytta innan de e dags å inta stan å frissan.. :D.. som trollmor i Trolltyg i skogen. "Nu ska ja göra mej vacker" fast ja ska inte sätta nå benbitar i håret hahahaha..
Ha en bra tills nästa gång..
Kramar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0